KATSOMASI RESEPTIT
Kvinoa-mandariinisalaatti
GL

Resepti: Maku 01/2017

Kvinoa-man­da­rii­ni­sa­laat­ti

Resepti: Maku 01/2017

Kvinoa-man­da­rii­ni­sa­laat­ti

Kvinoasta, yrteistä, mandariineista ja manteleista valmistuu raikas ja ruokaisa salaatti! Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan. 

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Tee kvinoasalaatti näin:

    Keitä kvinoa kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (noin 15 minuuttia).

    Sekoita kastike ja kaada kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä.

    Hienonna kevätsipulit. Kuori ja leikkaa mandariinit viipaleiksi. Rouhi mantelit ja hienonna yrtit.

    Sekoita kaikki ainekset kvinoan joukkoon.

    Tarjoa kvinoasalaatti lisäkkeenä tai sellaisenaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    178 kcal
  • hiilihydraattia
    6.2 g
  • rasvaa
    14.9 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta