KATSOMASI RESEPTIT
Kvinoa-kasviskulho
GL
MU

Resepti: Maku 05/2016

Kvinoa-kasviskulho

Resepti: Maku 05/2016

Kvinoa-kasviskulho

Etsinnässä ihana ja värikäs eväs? Tässä kvinoa-kasviskulhossa on kunnolla kuituja ja paahdetuissa kasviksissa makua. Testaa siis lounaskulhoa, jolla pärjäät iltapäivään asti!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Valmista kvinoa-kasviskulho evääksi näin:

    Keitä kvinoa tai riisi-kvinoaseos pakkauksen ohjeen mukaan. 

    Kuori ja leikkaa punasipuli lohkoiksi ja porkkanat tangoiksi.

    Huuhdo loput kasvikset. Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Puolita tomaatit.

    Lado kasvikset uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja mausta.

    Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Ota tässä vaiheessa tomaatit ja kesäkurpitsa pois ja jatka muiden kypsennystä vielä noin 5 minuuttia.

    Sekoita kastikkeen ainekset.

    Revi eväslaatikon pohjalle kerros salaattia. Lisää päälle kvinoa ja kasvikset. Murenna pinnalle feta.

    Lisää kastike kvinoa-kasviskulhoon vasta ruokailuvaiheessa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    4.1 g
  • rasvaa
    8 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta