KATSOMASI RESEPTIT
Kvinoa-karpalosalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Kvinoa-kar­pa­lo­sa­laat­ti

Resepti: Maku 08/2016

Kvinoa-kar­pa­lo­sa­laat­ti

Kvinoasalaatti on lempeä gluteeniton lisäke, joka vain paranee vetäytyessään.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 12 t 30 min

12 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Huuhtele kvinoa tiheässä siivilässä runsaalla vedellä. Keitä se suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, noin 15 minuuttia. Valuta hyvin ja kumoa kulhoon.

    Lisää joukkoon karpalot ja öljy.

    Pese appelsiini lämpimällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Raasta appelsiinin kuori hienoksi.

    Poista appelsiinista kuoret ja valkoiset kalvot. Leikkaa appelsiini ohuiksi viipaleiksi.

    Lisää kvinoan joukkoon appelsiininkuoriraaste, appelsiiniviipaleet, lehtipersilja, mustapippuri ja öljy.

    Siirrä salaatti peitettynä jääkaappiin. Anna sen maustua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    45 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    5.1 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joulusalaatit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta