KATSOMASI RESEPTIT
Kurpitsapiirakka

Resepti: Maku 04/2007

Kur­pit­sa­pii­rak­ka

Resepti: Maku 04/2007

Kur­pit­sa­pii­rak­ka

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Pohja

Täyte

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
50 min
  • Nypi jauhot, rasva ja mausteet murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

    Taputtele taikina piirasvuoan pohjalle ja nosta vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi.

    Pistele jäähtynyt pohja haarukalla ja paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.

    Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi ja kaada täyte piirakkapohjan päälle. Paista kurpitsapiirakkaa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

    •Tarjoile kurpitsapiirakka lämpimänä tai kylmänä jäätelön, konjakilla maustetun kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    189 kcal
  • hiilihydraattia
    23.6 g
  • rasvaa
    8.9 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Halloween


Laatinut:

Kuva:

Kirsi Salovaara

Kommentit (3)

85% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin6
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta2
  • Ei maistunut5
  • Kaikki meni2
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Halloween

Lisää suosikiksi

Tulosta