KATSOMASI RESEPTIT
Kurpitsapasta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kurpitsapasta

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kurpitsapasta

Salvialta maistuva kurpitsapasta on ihanaa syysruokaa. Kaikki ainekset paahdetaan uunivuokassa, minne pasta lisätään lopuksi. Helppoa ja maukasta!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Kuori palat ja viipaloi 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi.

    Kuori sipulit ja lohko ne joukkoon. Lisää vuokaan myös halkaistut valkosipulinkynnet.

    Lisää päälle oliiviöljyä, hunajaa ja suolaa. Pyöräytä ainekset sekaisin ja paahda 225 asteisessa uunissa 20 - 30 min, kunnes kurpitsa on kypsää ja saanut hieman väriä. Lisää lopuksi n. 20 salvian lehteä ja pyöräytä hieman.

    Keitä pasta ohjeen mukaan ja lisää vuokaan.

    Sekoita ja mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Tarjoile parmesanjuuston kanssa.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    295 kcal
  • hiilihydraattia
    51.1 g
  • rasvaa
    6.4 g
  • proteiinia
    7.5 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Pasta


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pasta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta