KATSOMASI RESEPTIT
Kurpitsakeitto – suussasulava syysherkku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kurpitsakeitto – suussasulava syysherkku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kurpitsakeitto – suussasulava syysherkku

Ihanan syksyinen kurpitsakeitto vie kielen mennessään.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Pilko kurpitsa neljään osaan, kaavi pois siemenet ja paloittele kurpitsan palaset vielä vähän pienemmiksi. Laita palaset uunivuokaan ja paahda 250:ssä asteessa 20-30 minuuttia. Poista kuori.

    Pilko varsisellerin varret, sipuli ja omena ja kuullota margariinin kanssa paistinpannulla. Kaada päälle vettä. Laita kuoritut kurpitsan palaset ja kuullotetut ainesosat veden kera tehosekoittimeen ja muussaa. Lisää kerma loppuvaiheessa ja mausta keitto.

    Puhdista ja mausta kurpitsansiemenet. Paahda niitä uunissa 200:ssa asteessa n. 10 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    22 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    1.2 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

syksy, lounas, päivällinen


Kommentit (3)

88% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat3
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta