KATSOMASI RESEPTIT
Kuorrutettu uunilohi

Resepti: Fanni & Kaneli

Kuorrutettu uunilohi

Resepti: Fanni & Kaneli

Kuorrutettu uunilohi

Tämä ruuan valmisteluun vierähtää 5 minuuttia. Kuorruta lohifilee pankojauhoilla ja timjamilla ja paista uunissa rapeaksi. Tarjoile lohi simppelin vihersalaatin ja ranskankerman kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tarjoiluun

Tee näin

  • Nosta lohifilee nahka alaspäin leivinpaperin päälle pellille.

    Ripottele lohen pintaan reilu kerros pankojauhoja ja timjaminlehtiä. Painele kuorrutetta kevyesti lohen pintaan.

    Paistaa 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes lohi on mehukkaan kypsää ja pinta rapea.

    Tarjoile salaatin ja ranskankerman kanssa.

VINKKI

Voit käyttää timjamin sijaan oikeastaan mitä tahansa suosikki yrttiäsi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    195 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    13.4 g
  • proteiinia
    18.6 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta