KATSOMASI RESEPTIT
Kuohuviini-moussekakku
MU

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Kuohuviini-moussekakku

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Kuohuviini-moussekakku

Katri Niskasen tuhtiin juustokakkuun lorautetaan kuohuviiniä ja komeus kuorrutetaan tuoreilla marjoilla.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 6 t 45 min

6 t 45 min
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
6 t
  • Hienonna keksit monitoimikoneessa. Lisää joukkoon sulatettu voi. Pyöräytä tasaiseksi. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (Ø 24–26 cm) pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin.

    Laita liivatteet likoamaan kylmään runsaaseen veteen. Sekoita tuorejuusto, mascarpone, sokeri, cava, appelsiinimehu ja -kuoriraaste tasaiseksi.

    Vaahdota kerma toisessa kulhossa puhtailla vatkaimilla.

    Kuumenna sitruunamehu kattilassa kiehuvaksi ja nosta se liedeltä. Liuota joukkoon liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen neste. Kaada seos ohuena nauhana ja sekoittaen juustotäytteeseen.

    Nostele joukkoon kermavaahto. Levitä täyte keksipohjalle. Nosta peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään.

    Koristele kakku tuoreilla marjoilla, appelsiinilohkoilla ja mintunlehdillä. Tarjoa puolimakean cavan kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    390 kcal
  • hiilihydraattia
    9 g
  • rasvaa
    37.6 g
  • proteiinia
    4.8 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Täytekakku

    Lisää suosikiksi

    Tulosta