KATSOMASI RESEPTIT
Kukkakaalipyörykät

Resepti: Maku 05/2016

Kuk­ka­kaa­li­pyö­ry­kät

Resepti: Maku 05/2016

Kuk­ka­kaa­li­pyö­ry­kät

Trendikkäät kukkakaalipyörykät saavat makua parmesaanista ja tahinista. 

ARVIOI
3.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista kukkakaalipyörykät näin:

    Huuhdo ja leikkaa kukkakaali kukinnoiksi ja varsi paloiksi. Keitä kukkakaaleja suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Valuta. 

    Hienonna kukkakaalit monitoimikoneella riisin kokoisiksi muruiksi (älä soseuta).

    Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paahtoleivät pieniksi muruiksi.

    Kaada kukkakaalimurut kulhoon ja lisää muut ainekset. Pyörittele massasta noin 25 pitkulaista pyörykkää leivinpaperin päälle uunipellille.

    Paista 175 asteessa 30 minuuttia.

    Tarjoa kukkakaalipyörykät hummuksen tai kermaviilikastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    63 kcal
  • hiilihydraattia
    3.7 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta