KATSOMASI RESEPTIT
Kukkakaalikeitto

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kuk­ka­kaa­li­keit­to

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kuk­ka­kaa­li­keit­to

Kuohkea kukkakaalikeitto saa ihanasti makua savusulatejuustosta!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Pilko kukkakaali paloiksi ja kuutioi sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulikuutioita muutaman minuutin ajan. Lisää kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kukkakaali kattilaan ja keitä noin 10 minuutin ajan.

    Laita keitto blenderiin ja lisää myös sulatejuusto sekä mausteet. Aja sileäksi kukkakaalikeitoksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    10 kcal
  • hiilihydraattia
    0.4 g
  • rasvaa
    0.7 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kukkakaali


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta