Kuituinen marjapiirakka

Resepti: Maku 01/2008

Kuituinen marjapiirakka

Resepti: Maku 01/2008

Kuituinen marjapiirakka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Kaada joukkoon piimä, sulatettu rasva ja muna. Sekoita taikina tasaiseksi sähkö­vatkaimella.

    Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan, ripottele pinnalle herukat. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia niin, että pintaan tulee hieman väriä.

    Valmista sillä aikaa muruseos. Sulata rasva ja lisää muut aineet joukkoon.

    Ota kuituinen marjapiirakka uunista. Kaada 3/4 dl kinuskikastiketta piirakan päälle ohuina raitoina. Levitä muruseos päälle ja paista vielä 15 minuuttia.

    Koristele jäähtynyt kuituinen marjapiiras muutamalla kinuskiraidalla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    262 kcal
  • hiilihydraattia
    37.9 g
  • rasvaa
    9.8 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    3.8 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta