KATSOMASI RESEPTIT
Kreikkalaiset täytetyt paprikat

Resepti: Fanni & Kaneli

Kreikkalaiset täytetyt paprikat

Resepti: Fanni & Kaneli

Kreikkalaiset täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat saavat modernin twistin kun ne täytetään kreikkalaistyylisillä täytteillä ja kvinoalla. Halloumikuutiot paahtuvat uunissa paprikoiden päällä ihanan makuisiksi!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Huuhtele kvinoa siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Kuumenna kanaliemi pienessä kattilassa kiehuvaksi. Lisää huuhdeltu kvinoa kanaliemeen ja keitä 12 minuuttia kannen alla tai pakkauksen ohjeen mukaan.

    Halkaise paprikat ja poista niiden kannat, siemenet ja valkoiset rangat. Nosta ne uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Valele kevyesti oliiviöljyllä.

    Sekoita kulhossa kypsä kvinoa, pilkotut kirsikkatomaatit, oliivit, punasipuli ja silputtu timjami. Lusikoi täyte paprikan puolikkaisiin.

    Leikkaa halloumijuusto pieniksi kuutioiksi. Ripottele kuutiot täytettyjen paprikoiden päälle.

    Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 35-45 minuuttia kunnes paprikat ovat pehmenneet ja halloumi on saanut rapean pinnan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    107 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta