KATSOMASI RESEPTIT
Kreikkalaiset lammaslihapullat

Resepti: Maku 01/2017

Kreikkalaiset lam­mas­li­ha­pul­lat

Resepti: Maku 01/2017

Kreikkalaiset lam­mas­li­ha­pul­lat

Lammaslihapullat piristyvät juhlapöytään runsaalla määrällä tuoreita yrttejä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
35 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Sekoita korppujauhot ja jogurtti kulhossa. Anna turvota hetki.

    Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Ruskista ne kevyesti öljyssä ja anna jäähtyä.

    Lisää korppujauhoseokseen munat, mausteet, sipulit ja lopuksi jauheliha. Vaivaa murekemassa tasaiseksi.

    Muotoile massasta kostutetuin käsin pyöryköitä leivinpaperin päälle pellille. Huuhdo käsiä pyörittelyn lomassa, jotta mureketaikina ei tartu käsiin.

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    99 kcal
  • hiilihydraattia
    10.7 g
  • rasvaa
    3.8 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta