KATSOMASI RESEPTIT
Kreikkalainen peruna-valkosipulidippi
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2017

Kreikkalainen peruna-val­ko­si­pu­li­dip­pi

Resepti: Maku 01/2017

Kreikkalainen peruna-val­ko­si­pu­li­dip­pi

Perunasta syntyy mainio ja edullinen dippi, joka sopii loistavasti isojen juhlien tarjoiluun.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pese, kuori ja kuutioi perunat kattilaan. Kaada päälle vettä niin, että perunat peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi, lisää teelusikallinen suolaa ja keitä perunat kypsiksi (noin 15 minuuttia).

    Valuta perunoiden keitinliemi talteen.

    Kuori valkosipulinkynnet. Murskaa kynnet ja pähkinät tehosekoittimessa. Lisää perunat ja 1 dl keitinvettä. Soseuta.

    Valuta oliiviöljyä ja sitruunamehua perunaseokseen ohuena nauhana koneen käydessä.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    568 kcal
  • hiilihydraattia
    2 g
  • rasvaa
    60.9 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    4.6 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta