Kolmen kalan vartaat
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2011

Kolmen kalan vartaat

Resepti: Maku 03/2011

Kolmen kalan vartaat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
  • Ota ruodottomat ja nahattomat kalafileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Tee inkiväärisiirappi. Kuori inkivääri ja leikkaa se hyvin ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chilipalko, kaavi teelusikalla siemenet pois ja viipaloi chili. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes sokeri on liuennut. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes seos on siirappimaista. Jäähdytä. Kuivaa kalat talouspaperiin ja leikkaa fileet kuutioiksi. Hiero paloihin öljyä ja rouhi päälle pippureita. Työnnä kalapalat varrastikkuihin. Pujota tonnikalat omiksi vartaiksi ja vaaleaa kalaa ja lohta vuorotellen samaan vartaaseen. Voit halutessasi sujauttaa mukaan sitrusviipaleita ja yrttejä. Grillaa kalavartaat nopeasti parilalla tai ritilällä. Kypsennä kokonaan vaalean kalan vartaat, mutta jätä tonnikala sisältä punertavaksi. Valuta päälle inkiväärisiirappia ja tarjoa kolmen kalan vartaat dippikastikkeiden ja salsan kera.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    452 kcal
  • hiilihydraattia
    26.1 g
  • rasvaa
    18.9 g
  • proteiinia
    43.6 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    2.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta