KATSOMASI RESEPTIT
Kokonaisena paahdettu kukkakaali

Resepti: Fanni & Kaneli

Kokonaisena paahdettu kukkakaali

Resepti: Fanni & Kaneli

Kokonaisena paahdettu kukkakaali

Kokonainen kukkakaali paahtuu uunissa todella upean makuiseksi. Nauti ihanan paahteinen kukkakaali vaikkapa sinihomejuuston kanssa!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Napsi pois kukkakaalin lehdet ja leikkaa kanta lyhyemmäksi.

    Kuumenna iso kattilallinen vettä. Laita veteen laakerinlehti ja mausta vesi reilulla suolalla. Keitä kukkakaalia 5 minuuttia ja anna sen valua kuivaksi siivilässä.

    Nosta kukkakaali leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pinta reilusti oliiviöljyllä. Rouhi päälle kevyesti suolaa ja mustapippuria.

    Paista kukkakaali reilun paahteiseksi 225 asteessa uunin keskitasolla 50-60 minuuttia.

    Tarjoile kukkakaalin kanssa esimerkiksi sinihomejuustoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    884 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    100 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta