KATSOMASI RESEPTIT
Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfilee

Salviamarinadi sopii erinomaisesti maustamaan porsaan sisäfilettä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 45 min

2 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Ota porsaan sisäfilee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Valmista marinadi nuijimalla salvianlehdet, merisuola ja valkosipulin kynnet tahnaksi morttelissa. Lisää marinadin joukkoon mustapippuri ja sitruunan mehu. Hiero marinadi porsaan sisäfileen pintaan hyvin. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia.

    Kiedo ilmakuivatut kinkut porsaan sisäfileen ympärille ja kiinnitä coctailtikuilla. Ripottele pinnalle hiukan öljyä ennen grillausta.

    Kinnitä paistimittari porsaan sisäfileen paksuimpaan kohtaan. Grillaa porsaan sisäfilettä joka puolelta kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Kääri porsaan sisäfilee folioon ja anna levätä vähintään 15 minuuttia. Leikka grillattu porsaan sisäfilee muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.

     

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    126 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    4.5 g
  • proteiinia
    21 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

possu, grillaus


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta