KATSOMASI RESEPTIT
Kinuski-cupcaket

Resepti: Lunni leipoo

Kinuski-cupcaket

Resepti: Lunni leipoo

Kinuski-cupcaket

Hurmaavat kinuski-cupcaket kätkevät sisäänsä fudgepaloja, ja helppo kuorrutus syntyy valmiiksi maustetusta kinuskituorejuustosta.

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

16 kpl

Kuorrute

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota munat ja maito ajoissa huoneenlämpöön.

    Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen, valmistele muffinipelti laittamalla koloihin paperiset vuoat.

    Yhdistä yhdessä kulhossa jauhot, sokeri, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

    Toisessa kulhossa sekoita yhteen munat, maito ja jäähtynyt voisula.

     Yhdistä märät aineet kuiviin, sekoita nopeasti yhteen. Sekoituksen loppuvaiheilla (kun taikinassa on vielä jauhoviiruja) fudgepalat, säästä pari rkl koristeluun.

    Lusikoi taikina muffinivuokiin, kohoamisvaraa tällä taikinalla ei kauheasti tarvita. Paista uunissa n. 30 minuuttia tai kunnes muffinit ovat pinnalta kullanruskeita.

    Anna jäähtyä hetken muffinipellissä, ota sitten ritilälle jäähtymään täysin.

    Sekoita kinuskituorejuustoon tomusokeri, pursota jäähtyneiden leivosten päälle. Viimeistele fudgepaloilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    406 kcal
  • hiilihydraattia
    53.3 g
  • rasvaa
    18.8 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta