KATSOMASI RESEPTIT
Kinkku-paprikakiekot

Resepti: Maku 02/2010

Kinkku-paprikakiekot

Resepti: Maku 02/2010

Kinkku-paprikakiekot

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 10 min

2 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Liuota hiiva lämpimään maitoon. Lisää hunaja, suola ja kaurahiutaleet. Alusta joukkoon jauhot. Lisää rasva loppuvaiheessa. Kohota taikina kaksinkertaiseksi, noin puoli tuntia.
    Jaa kohonnut taikina kahteen osaan. Kauli molemmat palat suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
    Sekoita tuorejuustot keskenään ja levitä seos taikinalevyjen päälle. Ripottele pinnalle kinkku- ja paprikakuutiot sekä persilja ja mustapippuri.
    Kierrä taikinalevyt rulliksi ja leikkaa viipaleiksi. Pane taikinakiekot paperivuokiin. Kohota leivinliinan alla noin puoli tuntia.
    Voitele munalla.
    Paista pullia 225 asteessa noin 20 minuuttia.
    ●Homejuuston ystävä tuunaa ohjetta niin, että levittää taikinalevyille maustamatonta tuorejuustoa ja ripottelee kinkun ja paprikan lisäksi sinihomejuustomuruja täytteeseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    229 kcal
  • hiilihydraattia
    24 g
  • rasvaa
    11.5 g
  • proteiinia
    6.8 g
  • kuitua
    2 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta