KATSOMASI RESEPTIT
Kinkku-juustosarvet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Kinkku-juustosarvet

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2016

Kinkku-juustosarvet

Koulun kotitalouskirjasta tutut juustosarvet ovat täällä jälleen, ja ah, miten hyviltä ne maistuvatkaan! Testaappas sinäkin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 40 min

1 t 40 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista kinkku-juustosarvet näin:

    Liuota nesteeseen hiiva. Lisää sokeri, suola ja jauhot.

    Alusta lopuksi taikinaan pehmeä rasva ja halutessasi juustoraaste.

    Anna taikinan kohota noin puoli tuntia.

    Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa siitä ilmat pois.

    Jaa taikina kahteen osaan.

    Kauli palat ympyröiksi ja leikkaa ne kahdeksaan kolmioon. Jaa kolmioiden kantoihin juustoviipaleet ja kinkkuleikkeleet. Pyöräytä sarviksi leveämmästä päästä alkaen.

    Nosta sarvet leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota liinalla peitettynä noin puoli tuntia.

    Voitele kohonneet sarvet munalla.

    Paista kinkku-juustosarvia 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    249 kcal
  • hiilihydraattia
    29 g
  • rasvaa
    9.3 g
  • proteiinia
    11.9 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta