KATSOMASI RESEPTIT
Kimalteleva rocky road

Resepti: Lunni leipoo

Kimalteleva rocky road

Resepti: Lunni leipoo

Kimalteleva rocky road

Juhlava rocly road viimeistellään kimaltavilla strösseleillä ja koristetikuilla! Kätevät suupalat eivät likaa sormia.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sulata keskenään suklaat, voi ja siirappi tasaiseksi. Jos käytät mikroa, pidä teho alhaisella ja sekoittele n. 30 sekunnin välein.

    Murskaa keksit sopivankokoiseksi muruksi. Ota suklaasulasta n. 1 dl talteen tai hieman enemmän jos teet isomman satsin.  

    Sekoita keskenään loput suklaaseoksesta, keksimurut, vaahtokarkit ja Marianne-kuulat. Jos et käytä minivaahtokarkkeja, leikkaa vaahtokarkit pienemmiksi.  

    Painele seos leivinpaperilla vuoratun n. 15x15-senttisen vuoan pohjalle. Tasoita pinta lastalla. Levitä pinnalle loput suklaasulasta, tasoita ja viimeistele vielä kimaltelevalla strösselillä.

    Anna jähmettyä jääkaapissa n. 1 tunti tai yön yli. Leikkaa n. 15-20 palaan terävällä veitsellä ja pistä jokaiseen palaan koristecocktailtikku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    582 kcal
  • hiilihydraattia
    36.3 g
  • rasvaa
    46.8 g
  • proteiinia
    5 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat2
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta