KATSOMASI RESEPTIT
Kikhernesalaatti kananmunan ja avokadon kera

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kik­her­ne­sa­laat­ti kananmunan ja avokadon kera

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kik­her­ne­sa­laat­ti kananmunan ja avokadon kera

Kikhernesalaatista tulee herkullinen lounas avokadon ja paistetun kananmunan kera.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista ensin kikhernesalaatti. Huuhtele kikherneet ja valuta hyvin. Sekoita kikherneiden joukkoon kuutioidut punasipuli, miniluumutomaatit, suippopaprika ja murustettu feta. Sekoita oliiviöljy, valkoviinietikka, hienonnetut yrtit, suola ja mustapippuri hyvin keskenään ja lisää kikhernesalaatin joukkoon. Anna maustua vähintään 15 minuuttia.

    Puolita avokado, poista kivi ja kuoret. Viipaloi ohuiksi viipaleiksi ja ripottele pinnalle sitruunamehu.

    Paista kananmunat pannulla yhdeltä puolelta. Mausta suolalla.

    Kokoa annos lautaselle ja tarjoile heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    21 kcal
  • hiilihydraattia
    0.5 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta