Kevyt kuha-juurespata
MU

Resepti: Maku 01/2012

Kevyt kuha-juurespata

Resepti: Maku 01/2012

Kevyt kuha-juurespata

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kiehauta currytahna öljyssä paistokasarin pohjalla. Lisää juurekset ja kuullota 5 minuuttia. Kaada joukkoon kasvisliemi.

    Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

    Käsittele kalafileet halutessasi ruodottomiksi leikkaamalla kiilamainen pala pois ruotojen suuntaisesti. Paloittele kalat reiluiksi kuutioiksi. Lisää ne padan päälle, älä sekoita. Hauduta vielä 5–10 minuuttia, kunnes kala on kypsää.

    Mausta sitruunamehulla. Kääntele pata varovasti sekaisin. Tarkista maku. Tarjoa kevyt kuha-juurespata jogurttisilmän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    186 kcal
  • hiilihydraattia
    12.4 g
  • rasvaa
    6 g
  • proteiinia
    19.6 g
  • kuitua
    4.9 g
  • suolaa
    2.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kevyt, munaton


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta