Kevyt kebab-couscoussalaatti
MU

Resepti: Maku 02/2009

Kevyt kebab-couscous­sa­laat­ti

Resepti: Maku 02/2009

Kevyt kebab-couscous­sa­laat­ti

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Kastike

Tee näin 20 min

20 min
  • Kiehauta kattilassa vesi, lisää fondi ja öljy. Lisää liemeen couscousit. Sekoita hyvin ja anna turvota hetken.

    Pese kasvikset. Kuutioi paprika ja puolita tomaatit.

    Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi, lisää paprikat, tomaatit ja silputut sipulinvarret.

    Valuta fetajuusto. Lisää juusto ja kebablastut salaattiin, sekoita.

    Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastiketta kebab-couscoussalaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    431 kcal
  • hiilihydraattia
    49.8 g
  • rasvaa
    14.6 g
  • proteiinia
    24 g
  • kuitua
    4.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kevyt, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta