Kevyt kebab-couscoussalaatti
MU

Resepti: Maku 02/2009

Ke­vyt ke­bab-couscous­sa­laat­ti

Resepti: Maku 02/2009

Ke­vyt ke­bab-couscous­sa­laat­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

20 min
  • Kiehauta kattilassa vesi, lisää fondi ja öljy. Lisää liemeen couscousit. Sekoita hyvin ja anna turvota hetken.

    Pese kasvikset. Kuutioi paprika ja puolita tomaatit.

    Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi, lisää paprikat, tomaatit ja silputut sipulinvarret.

    Valuta fetajuusto. Lisää juusto ja kebablastut salaattiin, sekoita.

    Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään. Tarjoa kastiketta kebab-couscoussalaatin kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    431 kcal
  • hiilihydraattia
    49.8 g
  • rasvaa
    14.6 g
  • proteiinia
    24 g
  • kuitua
    4.2 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

kevyt


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta