KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsapihvit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Sekoita kulhossa kaikki aineet.
    Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
    Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    103 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    7.5 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (9)

70% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 15.08.2015

    Häli

    Tuli hyviä pihvejä! Itketin kesäkurpitsaraasteen siivilässä ja vielä lopuksi pusersin viimeisetkin nesteet pois. Jauhoja laitoin ihan kukkurilusikalliset ja pihvit pysyivät todella hyvin kasassa paiston aikana. Paistamiseen käytin öljyä jonka sekaan laitoin pienen nokareen voita kauniin ruskean paistopinnan saamiseksi. Jotain lisämakua pihvit tosin olisivat kaivanneet, pitää ensi kerralla kaivella maustekaapin kätköjä ja kokeilla jotain erilaista :)

    • 10.08.2015

      Irma Kovalainen-Rabe

      Olisi pitänyt lukea kommentit - se itkettäminen olisi pitänyt tehdä, koska nestettä tuli todella runsaasti oman pellon kasvannaisista. Muuten niin minun makuuni!

      • 05.02.2015

        suflee

        Käytän itsekin aika reippaasti suolaa, mutta pihveistä tuli todella suolaisia tuon 1 tl kanssa, kun juustokin jo osaltaan lisää suolaisuutta.

        • 11.08.2014

          Anonymous

          Unohdin vehnäjauhon, mutta toimi silti

          • Opin uutta
          Lisää kommentteja (5)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää suosikiksi

          Tulosta