KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsapihvit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Puolessa tunnissa valmiit kesäkurpitsapihvit saavat pannulla ihanan rapean paistopinnan. Juusto ja kesäsipuli maustavat taikinan herkulliseksi. Nämä saattavat maistua niillekin, jotka väittävät, ettei kesäkurpitsa ole hyvää!

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Sekoita kulhossa kaikki aineet.
    Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
    Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    103 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    7.5 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (16)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin16
  • Helppo11
  • Hurmasin vieraat4
  • Opin uutta4
  • Kaikki meni7
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (12)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta