Kesäkurpitsapihvit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Sekoita kulhossa kaikki aineet. Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin. Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    80 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (6)

43% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Opin uutta2
  • 09.03.2012

    Ihmettelijä

    Tein ohjeistuksen mukaan, mutta pihvit eivät pysyneet kasassa. Mikähän mahtaa olla vialla?

  • 09.03.2012

    Ihmettelijä

    Paistelin lopputaikinan uunissa ja näytti siellä onnistuvan paremmin. 225 C lämpöä ja "jonkin aikaa".

  • 08.09.2012

    Kokeilija

    Kohtasin saman ongelman, lisäsin toisen kananmunan niin auttoi jonkin verran. Kovin kiinteitä ei pihveistä tullut sittenkään, mutta pysyivätpähän kasassa.

  • 11.09.2012

    Vierailija

    IhaN hyvin on onnistuneet ja hyviä ovat, vaikka onhan se aika nestepitoinen "taikina". Ei ehkä sieltä helpoimmasta päästä käsitellä. Vaatii kärsivällisyyttä.

  • 23.04.2013

    Vierailija

    Kannattaa itkettää se kesäkurpitsaraaste samaan tapaan kuin munakoisolle tehdään, pelkkä käsin puristelu ei välttämättä ihan riitä. Kesäkurpitsa on tosi vesipitoinen. Eli siivilään se raaste, suolaa päälle ja painon alle vajaaksi tunniksi. Ja kulho siihen alle, ettei ole pöytä nesteen vallassa. Eiköhän auta pysymään koossa, tarvittaessa sitten vielä lisää kananmunaa ja ehkä tippa jauhoja jos tarvitsee.

  • 11.08.2014

    Anonymous

    Unohdin vehnäjauhon, mutta toimi silti

    • Opin uutta

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta