KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsapihvit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

ARVIOI
3.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Sekoita kulhossa kaikki aineet.
    Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
    Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.6
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    80 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    3.7 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (7)

55% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Opin uutta2
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 05.02.2015

    suflee

    Käytän itsekin aika reippaasti suolaa, mutta pihveistä tuli todella suolaisia tuon 1 tl kanssa, kun juustokin jo osaltaan lisää suolaisuutta.

    • 11.08.2014

      Anonymous

      Unohdin vehnäjauhon, mutta toimi silti

      • Opin uutta
      • 23.04.2013

        Vierailija

        Kannattaa itkettää se kesäkurpitsaraaste samaan tapaan kuin munakoisolle tehdään, pelkkä käsin puristelu ei välttämättä ihan riitä. Kesäkurpitsa on tosi vesipitoinen. Eli siivilään se raaste, suolaa päälle ja painon alle vajaaksi tunniksi. Ja kulho siihen alle, ettei ole pöytä nesteen vallassa. Eiköhän auta pysymään koossa, tarvittaessa sitten vielä lisää kananmunaa ja ehkä tippa jauhoja jos tarvitsee.

        • 11.09.2012

          Vierailija

          IhaN hyvin on onnistuneet ja hyviä ovat, vaikka onhan se aika nestepitoinen "taikina". Ei ehkä sieltä helpoimmasta päästä käsitellä. Vaatii kärsivällisyyttä.

          Lisää kommentteja (3)

          Kommentoi

          Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

          Lisää suosikiksi

          Tulosta