Reseptit ja raaka-aineet kotiin kahdelle nyt 42€ (62€) Käytä etu
KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsapihvit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Resepti: Maku 03/2011

Ke­sä­kur­pit­sa­pih­vit

Puolessa tunnissa valmiit kesäkurpitsapihvit saavat pannulla ihanan rapean paistopinnan. Juusto ja kesäsipuli maustavat taikinan herkulliseksi. Nämä saattavat maistua niillekin, jotka väittävät, ettei kesäkurpitsa ole hyvää!

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Sekoita kulhossa kaikki aineet.
    Jos kesäkurpitsa on hyvin mehevää, niin raaste kannattaa puristaa kuivemmaksi.Kuumenna rasva pannulla. Nosta massasta lusikalla nokareita pannulle. Taputtele nokareet pihveiksi. Paista pihvit molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja kesäkurpitsapihvit ovat saaneet kauniin värin.
    Tarjoa kesäkurpitsapihvien kanssa salaattia ja tuoreita vihanneksia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    103 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    7.5 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

Kommentit (14)

79% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin14
  • Helppo8
  • Hurmasin vieraat3
  • Opin uutta4
  • Kaikki meni6
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 10.09.2016

    veera visapää

    Taikina jäi tosi löysäksi, eikä parantunut edes kahdella munalla. Valutin kesäkurpitsoja kyllä vaikka kuinka kauan.

    • 08.08.2016

      Vierailija

      Suoerhyviä!

      • Onnistuin
      • 01.08.2016

        Henna_82

        Lisäsin mausteeksi persiljaa, timjamia ja yhden valkosipulin kynnen. Maun puolesta toimi loistavasti. Suolaa en laittanut ollenkaan. Mutta. Taikina oli kyllä hyvin vaikeasti käsiteltävää vaikka lisäsin paiston aikana lopputaikinaan vielä vehnäjauhoja. Valutin kesäkurpitsasta nestettä siivilässä ihan hyvän aikaa, ja puristelin vielä nestettä poiskin. Pitänee ens kerralla vielä enemmän yrittää saada nestettä pois. En voinut itse suolalla itkettää kun meillä 9kk ikäinen syöjä myös ja juustossa jo suolaa :( Pitää kyllä kokeilla vielä uudestaan. Olivat kuitenkin hyviä :)

        • 06.04.2016

          Vierailija

          Taikina hajosi ohjeen mukaan tehtynä. Pitää kehitellä reseptiä. Idea on hyvä.

          • Opin uutta
        Lisää kommentteja (10)

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää suosikiksi

        Tulosta