KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsahillo
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Ke­sä­kur­pit­sa­hil­lo

Resepti: Maku 05/2016

Ke­sä­kur­pit­sa­hil­lo

Pursuaako kesäkurpitsapenkki? Keitä niistä ihanaa, inkiväärillä ja tyrniliköörillä tuunattua kesäkurpitsahilloa.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 7 t

7 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
6 t
  • Valmista kesäkurpitsahillo näin:

    Pese ja kuutioi kesäkurpitsat.

    Pese, kuori ja lohko omenat. Poista siemenkodat. Kuori ja raasta inkivääri.

    Mittaa kattilaan kesäkurpitsat, omenat, inkivääri, vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä välillä sekoitellen, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja soseutuneet.

    Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon likööri.

    Jaa kuuma hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje heti.

    Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja säilytä hillo jääkaapissa.

    Hygieenisesti purkitettu ja kylmässä säilytetty kesäkupitsahillo säilyy seuraavaan kevääseen.

VINKKI

 Jos haluat hillostasi keltaista ja käytät vihreitä kesäkurpitsoita, kuori ne.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    141 kcal
  • hiilihydraattia
    31.6 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    6.2 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Säilöntä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta