KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsa-tomaattivuoka
GL
MU

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka on herkullinen yhdistelmä kesäkurpitsaa, fetaa, valkosipulia ja tomaattia. Mehevän maun salaisuus on pestossa, jota levitetään säästelemättä kerrosten väliin. Katso VIDEO, kuinka helposti kesäkurpitsavuoka valmistuu!

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Katso reseptiin liittyvä video! →
  • Pese ja viipaloi kesäkurpitsat. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa tomaatit reiluiksi viipaleiksi.

    Voitele uunivuoka. Lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulista ja pestosta.

    Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikanlehdistä ja fetaraasteesta. Rouhi päälle mustapippuria.

    Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.

    Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    65 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    4.8 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (13)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin24
  • Helppo26
  • Hurmasin vieraat17
  • Opin uutta5
  • Ei maistunut5
  • Kaikki meni19
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (9)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta