Kesäkurpitsa-tomaattivuoka
GL
MU

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.

    Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    181 kcal
  • hiilihydraattia
    8.1 g
  • rasvaa
    13.4 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (2)

  • 18.09.2012

    Vierailija

    Löysin tämän ohjeen sattumalta. Ihan älyttömän hyvää :) Laitoin vähän enemmän pestoa ja välillä laitan mozzarellaa fetan sijaan, maistuu myös ruhtinaallisen hyvältä .

  • 06.07.2014

    Juhani Suni

    Minäkin löysin tämän reseptin sattumalata. Olin valmistrelemassa naudan siäfilepihvien grillaamista, kun sain tiedon yhden ruokavieraan lihattomuudesta. Kävin jääkaapilla ja löysin kesäkurpitsaa, tomaatteja ja fetajuustoa. Kävin katsomassa löytyisikö reseptiä täältä netistä ja löytyihän se. Tein kapean uunivuollisen grillissä vieraita odotellessa. Vaan eipä lihaton sitten tullutkaan. Söimme vaimon kanssa grillipihvien lisukkeena ja oli sitten todella hyvää. Tätä reseptiä tai sen jatkokehitelmiä tullaan meillä tekemään jatkossakin.

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta