KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsa-tomaattivuoka
GL
MU

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Resepti: Maku 05/2004

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka on herkullinen yhdistelmä kesäkurpitsaa, fetaa, valkosipulia ja tomaattia. Mehevän maun salaisuus on pestossa, jota levitetään säästelemättä kerrosten väliin. Suosittelemme!

ARVIOI
4.1

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.

    Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.1
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    181 kcal
  • hiilihydraattia
    8.1 g
  • rasvaa
    13.4 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, munaton


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (7)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin14
  • Helppo13
  • Hurmasin vieraat6
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni11
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (3)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta