Kesäkurpitsa-tomaattivuoka
GL
MU

Resepti: Maku 05/2004

Ke­sä­kur­pit­sa-to­maat­ti­vuo­ka

Resepti: Maku 05/2004

Ke­sä­kur­pit­sa-to­maat­ti­vuo­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla ja lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulinkynsistä ja pestokastikkeesta. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikasilpusta, fetaraasteesta ja mustapippurista. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.

    Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    181 kcal
  • hiilihydraattia
    8.1 g
  • rasvaa
    13.4 g
  • proteiinia
    6.4 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

  • 18.09.2012

    Vierailija

    Löysin tämän ohjeen sattumalta. Ihan älyttömän hyvää :) Laitoin vähän enemmän pestoa ja välillä laitan mozzarellaa fetan sijaan, maistuu myös ruhtinaallisen hyvältä .

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta