KATSOMASI RESEPTIT
Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Kesäkurpitsa-jau­he­li­ha­pih­vit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Kesäkurpitsa-jau­he­li­ha­pih­vit

Mehevät jauhelihapihvit valmistuvat käden käänteessä ja makua niihin antaa kesäkurpitsa sekä valkosipulituorejuusto ja paprika.

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 5 min

1 t 5 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Silputaan sipuli ja paprika aivan pieneksi silpuksi, raastetaan kesäkurpitsa. Sekoitetaan kaikki ainekset keskenään ja taputellaan pihvitaikina parille pellille leivinpaperin päälle pihveiksi. Paistetaan 200 asteessa puolisen tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    22 kcal
  • hiilihydraattia
    3.5 g
  • rasvaa
    0.4 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta