Kesäkurpitsa-fenkolikeitto
MU
GL

Resepti: Maku 01/2007

Kesäkurpitsa-fenkolikeitto

Resepti: Maku 01/2007

Kesäkurpitsa-fenkolikeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Paloittele kesäkurpitsat ja fenkoli. Suikaloi purjo ja murskaa valkosipulinkynsi. Keitä kasviksia liemikuutiolla ja timjamilla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä.

    Lisää lopuksi sulatejuusto ja soseuta kesäkurpitsa-fenkolikeitto tasaiseksi sauvasekoittimella.

    •Jos haluat kesäkurpitsa-fenkolikeittoon tulisuutta, lisää hiukan chilijauhetta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    75 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    2.3 g
  • proteiinia
    7.4 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta