KATSOMASI RESEPTIT
Kesäfrittata

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Kesäfrittata

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Kesäfrittata

Kesäaamujen aatelia on makoisa parhaat palat sisältävä frittata, jolla nälkä pysyy poissa pidemmänkin aikaa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

5 annosta

Muut ainesosat

  • Suolaa ja pippuria

Tee näin 40 min

40 min
  • Kuutioi perunat ja pilko parsa parin sentin paloiksi. Raasta kesäkurpitsa. Paista pekonit kypsäksi, jätä sivuun odottamaan. Laita pannulle reilusti voita ja paista perunoita viitisen minuuttia ja lisää parsa, paista pari minuuttia ja lisää raastettu kesäkurpitsa sekä hiukan suolaa ja pippuria. Sekoita munien kanssa puoli teelusikallista suolaa sekä murskatut valkosipulin kynnet ja kaada seos pannuun kasviksien päälle. Laita pannu uuniin vartiksi 200 asteeseen ja sillä välin silppua purjo sekä ruohosipuli. Laita valmiin frittatan pälle vielä mozzarella palat ja lämmitä ihan hetki uunissa. Ripottele päälle purjo ja ruohosipuli sekä pekoni. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    128 kcal
  • hiilihydraattia
    1.6 g
  • rasvaa
    11.5 g
  • proteiinia
    4.9 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta