KATSOMASI RESEPTIT
Kerrospannacotta

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Ker­ros­pan­nacot­ta

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Ker­ros­pan­nacot­ta

Suloinen vadelmalla sekä sahramilla maustettu väripilkku pannacotta on ihastuttava pääsiäisen jälkiruoka. Koristeeksi sopii yksinkertaisesti suklaamunat, mutta myös tuoreet marjat

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 3 t 20 min

3 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
3 t
  • Laita liivatelehti kylmään veteen. Kuumenna kerma, lisää vadelmat, anna niiden sulaa. Lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti ja sokeri, tarkista maku, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin. Anna jähmettyä rauhassa tunnin verran. Laita toinen liivatelehti veteen. Kuumenna kerma ja lisää siihen sahrami sekä sokeri, tarkista maku, lisää lähes kiehuvaan kermaan liivatelehti, anna jäähtyä hieman ja kaada tarjoilukulhoihin vadelmakerroksen päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Koristele tuoreilla marjoilla tai suklaamunilla. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    160 kcal
  • hiilihydraattia
    34.2 g
  • rasvaa
    0.5 g
  • proteiinia
    2.9 g
  • kuitua
    2.4 g
  • suolaa
    1.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta