KATSOMASI RESEPTIT

Tee näin 20 min

20 min
  • Puolita ruusukaalit. Poista hiukan kantaa ja tarvittaessa huonot uloimmat lehdet. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.

    Kuumenna pannulla nokare voita. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun ja paista muutaman minuutin ajan, kunnes ruusukaalit saavat hiukan väriä.

    Lisää pannuun kerma ja Dijon sinappi. Anna ruusukaalien hautua kermassa kunnes kermakastike on paksuuntunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    330 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    35 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    71.3 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

ruusukaali


Kommentit (2)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta