KATSOMASI RESEPTIT
Kermakaramellit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ker­ma­ka­ra­mel­lit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ker­ma­ka­ra­mel­lit

Tällä ohjeella valmistuu vaaleat kermakaramellit, joissa on myös sulatettua vaahtokarkkia. Vähän kuin kermatoffee, mutta nämä eivät tartu hampaisiin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Lisää laakeaan kattilaan voi, kerma ja sokeri. Kun seos alkaa kuplia, keitä 5 minuuttia. Sekoita massaa jatkuvasti, jotta se ei pala pohjaan. Kun massa alkaa "leijua" kattilan pohjalla, sen pitäisi olla valmista

    Sammuta levy, lisää vaniljasokeri ja vaahtokarkit. Sekoita tasaiseksi ja kaada kevyesti öljyttyyn vuokaan (20 x 20 cm).

    Anna jäähtyä ensin huoneen lämmössä ja siirrä sitten jääkaappiin. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja kääri esimerkiksi leivinpaperiin tai sellofaaniin.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    447 kcal
  • hiilihydraattia
    56.1 g
  • rasvaa
    24.3 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta