KATSOMASI RESEPTIT
Kermainen suppilovahverokeitto omenapedillä
GL
MU

Resepti: Maku 01/2010

Kermainen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to omenapedillä

Resepti: Maku 01/2010

Kermainen sup­pi­lo­vah­ve­ro­keit­to omenapedillä

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
  • Revi tuoreet sienet pituussuunnassa ja puhdista ne. Jos käytät pakastettuja sieniä, sulata ne.
    Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna kattilassa nokare voita ja lisää sipulisilput. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää sienet, mutta jätä kolmasosa koristeeksi. Jatka kuullottamista. Lisää kerma ja maito. Anna kiehua hiljalleen, kunnes nesteestä on jäljellä noin puolet.
    Mausta keitto ja soseuta se sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Tarkista maku.
    Kuori omena ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Paista loput sienet öljyssä, sekoita joukkoon omenat. Jaa seos keittolautasille. Annostele suppilovahverokeitto omenoiden ja sienien päälle. Tarjoa suppilovahverokeitto heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    101 kcal
  • hiilihydraattia
    4.1 g
  • rasvaa
    8.1 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Sienet

    Lisää suosikiksi

    Tulosta