Keltainen kalakeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2005

Keltainen kalakeitto

Resepti: Maku 03/2005

Keltainen kalakeitto

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää curry sekä mausteseos. Anna makujen herätä, mutta varo polttamasta mausteita.

    Lisää joukkoon porkkana- ja purjosuikaleet. Pyörittele kasviksia hetken aikaa ja lisää joukkoon vesi, kalaliemikuutiot ja riisi. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

    Lisää joukkoon kookosmaito ja kalakuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia kunnes kala on kypsää.

    Viimeistele keltainen kalakeitto silputulla korianterilla tai persiljalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    410 kcal
  • hiilihydraattia
    25.3 g
  • rasvaa
    26.2 g
  • proteiinia
    18.4 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta