Keltainen kalakeitto
MU
MA
GL

Resepti: Maku 03/2005

Kel­tai­nen ka­la­keit­to

Resepti: Maku 03/2005

Kel­tai­nen ka­la­keit­to

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

25 min
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää curry sekä mausteseos. Anna makujen herätä, mutta varo polttamasta mausteita.

    Lisää joukkoon porkkana- ja purjosuikaleet. Pyörittele kasviksia hetken aikaa ja lisää joukkoon vesi, kalaliemikuutiot ja riisi. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

    Lisää joukkoon kookosmaito ja kalakuutiot. Anna keiton kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia kunnes kala on kypsää.

    Viimeistele keltainen kalakeitto silputulla korianterilla tai persiljalla.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    410 kcal
  • hiilihydraattia
    25.3 g
  • rasvaa
    26.2 g
  • proteiinia
    18.4 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    1.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

helppo ja nopea


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta