Keitetyt särkipullat

Resepti: Maku 04/2004

Keitetyt särkipullat

Resepti: Maku 04/2004

Keitetyt särkipullat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

5 annosta

Keittämiseen

Tarjoiluun

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Perkaa särjet, poista kidukset ja fileoi kalat nahatomiksi. Pikkusärjet voit käyttää nyljettyinä. Murekemassaan tarvitaan 500–600 grammaa kalaa.

    Pane kalat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon ja pyöräytä karkeaksi massaksi. Lisää loput aineet ja jatka sekoittamista kunnes murekemassa on tasaista.

    Mittaa kalaliemi paistokasariin. Voit käyttää särkilientä, jota tarvittaessa jatkat vedellä, tai tee liemi vedestä ja kalaliemikuutioista tai fondista. Lisää sitruunalohko ja kuumenna neste kiehuvaksi. Pyöritä kalapullat vedellä kostutetuin käsin ja pane ne kiehumaan liemeen. Anna kypsyä 5–8 minuuttia.

    Tarjoa isojen kapriksien, muna-ruohosipulikastikkeen ja perunoiden kanssa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    317 kcal
  • hiilihydraattia
    7 g
  • rasvaa
    15.3 g
  • proteiinia
    37.2 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    2.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta