Keitetty parsa lisäkkeineen
MA
MU
GL

Resepti: Maku 02/2012

Keitetty parsa lisäkkeineen

Resepti: Maku 02/2012

Keitetty parsa lisäkkeineen

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 30 min

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Kuori tuoreet valkoiset parsat ennen keittämistä. Aloita kuoriminen nupun alta tyveen päin.

    Poista puumainen tyvi. Varo rikkomasta nuppuja.

    Upota kuoritut parsat kylmään veteen odottamaan keittämistä.

    Sido parsat puuvillalangalla tiiviiksi 8–10 kappaleen nipuksi.

    Valitse mieluiten korkea ja kapea keittoastia, jossa herkät nuput voivat olla vedenpinnan yläpuolella.

    Keitä parsaniput silmut ylöspäin suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä, kunnes parsat ovat juuri ja juuri pehmeitä. Keittoaika vaihtelee parsojen paksuuden mukaan, noin 5–15. Varo keittämästä liikaa.

    Valuta parsat talouspaperin päällä, poista langat ja asettele lautasille.

    Tarjoile keitettyjen parsojen lisäkkeenä ohuen ohuita kinkku- ja riimihärkäviipaleita sekä hollandaisekastiketta. Koristeeksi sopii basilika.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    97 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    4.5 g
  • proteiinia
    9.9 g
  • kuitua
    5.3 g
  • suolaa
    3.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta