KATSOMASI RESEPTIT
Katkarapupannari

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kat­ka­ra­pu­pan­na­ri

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kat­ka­ra­pu­pan­na­ri

Tämä uskomattoman maukas suolainen pannari saa makunsa katkarapukeitto-aineksista ja pakastekatkaravuista. Tarjoile katkarapupannari raikkaan salaatin kera.

ARVIOI
1.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon katkarapukeitto-ainekset.

    Lisää vehnäjauhot, kananmunat ja öljy. Sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla.

    Anna taikinan vetäytyä 15 minuuttia ja kaada se uunipellille leivinpaperin päälle.

    Ripottele pintaan hieman sulaneet katkaravut ja paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.

    Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    146 kcal
  • hiilihydraattia
    18.1 g
  • rasvaa
    6.1 g
  • proteiinia
    4.3 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta