Katkarapu-purjopaistos

Resepti: Maku 02/2010

Katkarapu-purjopaistos

Resepti: Maku 02/2010

Katkarapu-purjopaistos

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Halkaise purjot ja huuhtele ne huolellisesti. Leikkaa purjot noin 7 cm:n paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä pari minuuttia. Valuta purjot siivilässä ja kumoa ne uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sulatetut, hyvin valutetut katkaravut. Sekoita kulhossa pehmeä voi, jauhot ja keltuaiset. Lisää kerma ja juustoraaste. Mausta. Vatkaa valkuaiset toisessa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Sekoita se kermaseokseen varovasti nostellen. Levitä seos purjojen päälle vuokaan ja ripottele paistoksen pinnalle persiljasilppu. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Tarjoa katkarapu-purjopaistoksen lisänä hyvää leipää ja virolaista A. Le Coq Porter -olutta.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    329 kcal
  • hiilihydraattia
    8.2 g
  • rasvaa
    23.3 g
  • proteiinia
    20.9 g
  • kuitua
    4.5 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta