KATSOMASI RESEPTIT
Katkarapu-lohikeitto

Resepti: Perinneruokaa prkl

Katkarapu-lohikeitto

Resepti: Perinneruokaa prkl

Katkarapu-lohikeitto

Kermainen lohikeitto saa lisää makua katkaravuista. Tämä keitto on yksi luottoresepteistäni ja lopputulos onnistuu aina.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori sipulit ja suikaloi ne. Kuullota sipulisuikaleita voissa hetki. Lisää vesi ja kalafondi.

    Paloittele varhaisperunat ja lisää keittoon. Keitä perunat kypsiksi. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja pippurilla.

    Lisää joukkoon kuutioitu lohi ja kiehauta. Lisää kerma ja kiehauta taas.

    Lisää lopuksi pussillinen katkarapuja ja hienonnettu tilli. Nosta kattila pois liedeltä ja tarjoile esimerkiksi tuoreen leivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    158 kcal
  • hiilihydraattia
    0.7 g
  • rasvaa
    10.9 g
  • proteiinia
    14.2 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta