KATSOMASI RESEPTIT
Kasvispasteijat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kas­vis­pas­tei­jat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kas­vis­pas­tei­jat

Kasvispasteijat mausteisella linssitäytteellä!

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaa. Valmista linssitäyte.

    Puolita suippopaprikat ja poista siemenet sekä kanta.

    Grillaa suippopaprikoita uunissa grillivastuksen alla kunnes paprikoiden kuori on mustunut.

    Laita grillatut paprikat kulhoon ja peitä kulho tiiviisti kelmulla.

    Valmista punaiset linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kasvisliemikuutio keitinliemeen.

    Kuullota sipuli ja valkosipulia muutama minuutti pannulla.

    Poista suippopaprikoista kuori ja kuutioi paprikat.

    Sekoita keitetyt linssit, paprikat, sipulit ja mausteet hyvin keskenään.

    Leikkaa lehtitaikina levyt puoliksi. Laita kaksiteelusikallista täytettä lehtitaikinaneliön keskelle.

    Painele kasvispasteijan reunat kiinni haarukalla.

    Voitele pasteijat munalla ja ripottele pinnalle seesamin.

    Paista kasvispasteijoita 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes kasvispasteijoiden pinta on kullanruskea.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    644 kcal
  • hiilihydraattia
    7.4 g
  • rasvaa
    57.2 g
  • proteiinia
    26.6 g
  • kuitua
    12.5 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

pasteija, kasvisruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta