Kasviksilla täytetty lapinrieska
MU
MA

Resepti: Maku 03/2009

Kasviksilla täytetty lapinrieska

Resepti: Maku 03/2009

Kasviksilla täytetty lapinrieska

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Tee näin 20 min

20 min
  • Suikaloi kasvikset.

    Kuumenna öljy paistinpannussa grillissä tai jos sinulla on tasoparila, niin kaada öljy parilalle. Kaada kasvikset parilalle ja ”vokkaa” niitä 5–8 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiä niistä haluat. Mausta vokki.

    Leikkaa tofu 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi. Grillaa tofuviipaleet miedolla lämmöllä hieman rapeiksi.

    Kuumenna rieskat grillissä. Nosta kasvistäytettä ja muutama viipale grillattua tofua rieskan toiseen reunaan ja kääri rullalle tai taita kolmioksi.

    Tarjoile kasviksilla täytetyt lapinrieskat mummon kurkkusalaatin ja yrteillä maustetun jogurtin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    305 kcal
  • hiilihydraattia
    36 g
  • rasvaa
    12.6 g
  • proteiinia
    11 g
  • kuitua
    8.3 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta