Karviaisrelissi
MA
MU
GL

Resepti: Maku 03/2010

Kar­viais­re­lis­si

Resepti: Maku 03/2010

Kar­viais­re­lis­si

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

1 annosta

Tee näin 50 min

50 min
  • Poista halutessasi karviaisista päät saksilla. Hienonna sipulit.

    Keitä kattilassa sipulisilppua, vettä, sokeria, kanelitankoa, neilikoita ja suolaa noin 10 minuuttia.

    Lisää marjat rosmariinin neulasten kanssa kattilaan. Keitä seosta vielä hiljalleen noin 10 mintuuttia.

    Tölkitä kuumiin puhtaisiin purkkeihin.

    Tarjoa karviaisrelissiä riista- ja muiden vahvojen liharuokien lisäkkeenä. Kokeile myös voimakkaiden juustojen kanssa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1744 kcal
  • hiilihydraattia
    399 g
  • rasvaa
    4.2 g
  • proteiinia
    10.3 g
  • kuitua
    35.9 g
  • suolaa
    12.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta