KATSOMASI RESEPTIT
Karpalopiirakka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kar­pa­lo­pii­rak­ka

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kar­pa­lo­pii­rak­ka

Tämän syksyisen leivonnaisen viimeistelee marenki, joka tasapainottaa karpaloiden kirpeyden.

ARVIOI
2.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri.

    Erottele neljästä kananmunasta valkuaiset ja keltuaiset. Lisää seokseen neljä keltuaista ja kaksi kokonaista kananmunaa yksitellen samalla hyvin vatkaten.

    Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan.

    Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja ripottele päälle perunajauhoissa pyöritellyt karpalot.

    Paista piirakkaa 200 asteessa 15 minuuttia.

    Valmista marenki vaahdottamalla valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

    Levitä marenki kuuman piirakan päälle ja paista vielä 15 minuuttia 175 asteessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    352 kcal
  • hiilihydraattia
    51.5 g
  • rasvaa
    15.1 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

karpalo, piirakka, marenki


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta