KATSOMASI RESEPTIT
Karkkifudge
GL
MU

Resepti: Maku 03/2017

Karkkifudge

Resepti: Maku 03/2017

Karkkifudge

Superhelppo karkkifudge on makeahiirien toiveuni. Fudget valmistuvat helposti sekoittamalla ainekset kattilassa.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 20 min

2 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Rouhi karkit ja pistaasit kevyesti. 

    Vuoraa uunivuoka (noin 25 cm x 25 cm) leivinpaperilla ja voitele paperi. Levitä pohjalle puolet karkeista ja pähkinöistä.

    Mittaa valkosuklaa, maitotiiviste, sitruunankuori ja mausteet kattilaan ja anna sulaa miedolla lämmöllä sekoittaen tasaiseksi. Maistele suolan määrä sen mukaan, käytätkö suolattuja vai suolaamattomia pistaasipähkinöitä. Kaada massa vuokaan karkkien ja pähkinöiden päälle. 

    Painele pinnalle loput karkit ja pähkinät. 

    Siirrä vuoka peitettynä jääkaappiin ja anna jähmettyä jääkaapissa ainakin pari tuntia. 

    Leikkaa karkkifudge palasiksi. Karkkifudgen voi tehdä jo edellisenä päivänä ja säilyttää peitettynä jääkaapissa. 

VINKKI

Kokeile myös muita karkkirouheita, pähkinöitä, strösseleitä ja keksinmuruja.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    469 kcal
  • hiilihydraattia
    52.9 g
  • rasvaa
    25.3 g
  • proteiinia
    8.8 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Hurmasin vieraat1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta