KATSOMASI RESEPTIT
Karitsaburgerit saaristolaisleivällä

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ka­rit­sa­bur­ge­rit saa­ris­to­lais­lei­väl­lä

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sekoita karitsan jauheliha, muna ja mausteet hyvin keskenään. Muotoile massasta neljä pihviä. Ripottele hiukan öljyä pihvien pinnalle ennen grillausta.

    Sekoita fetakastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 15min.

    Viipaloi avomaakurkut ohuiksi viipaleiksi ja laita kaikki hölskykurkkujen ainekset kannelliseen astiaan. Hölskytä kunnolla ja anna maustua jääkaapissa vähintään 30min. Hölskytä kurkkuja ennen tarjoilua.

    Sekoita varhaiskaalisuikaleet, sitruuna mehu, oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua vähintään 15min.

    Grillaa karitsan jauhelihapihvit molemmilta puolilta ja pihvi kannattaa jättää puolikypsäksi. Grillaa myös saaristolaisleipäviipaleet pikaisesti molemmilta puolilta.

    Levitä saaristolaisleipäviipaleille dijon sinappia. Koko hampurilainen saaristolaisleipäviipaleiden väliin varhaiskaalista, karitsan jauhelihapihvistä, fetakastikkeesta ja hölskykurkuista. Nauti heti esim. hölskyperunoiden kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    71 kcal
  • hiilihydraattia
    11.2 g
  • rasvaa
    1.8 g
  • proteiinia
    1.7 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta