KATSOMASI RESEPTIT
Karhunvatukkapiirakka

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kar­hun­va­tuk­ka­pii­rak­ka

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kananmuna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Siivilöi jauhot voiseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    Voitele piirakkavuoka ja painele pohja vuokaan, myös reunoille.

    Ripottele karhunvatukat tasaisesti pohjan päälle.

    Vatkaa ranskankerma, kananmuna, sokeri ja vaniljasokeri hyvin keskenään. Kaada taisaisesti karhunvatukoiden päälle.

    Paista karhunvatukkapiirakkaa uunissa 200 asteessa noin 30 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä.

    Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    320 kcal
  • hiilihydraattia
    34.9 g
  • rasvaa
    18.2 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

karhunvatukka, piirakka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta