KATSOMASI RESEPTIT
Kapris-focaccia
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2017

Kapris-focaccia

Resepti: Maku 01/2017

Kapris-focaccia

Pehmeä focaccia saa makua suolaisista kapriksista ja valkosipuliöljystä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 palaa

Pinnalle

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Yhdistä leseet ja kuivahiiva.

    Lämmitä vesi reilusti kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon suola, sokeri ja leseet. Lisää jauhot ja viimeisenä öljy. Sekoita tasaiseksi.

    Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja taputtele jauhotetuin käsin pellin kokoiseksi levyksi. Kohota liinan alla 30 minuuttia.

    Kuori valkosipulinkynnet. Soseuta ne sitruunamehun ja öljyn kanssa.

    Painele kohonneeseen leipään sormella syviä koloja. Painele kuoppiin kapriksia. Voitele leipä valkosipuliöljyllä ja ripottele pinnalle silputtua rosmariinia.

    Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    268 kcal
  • hiilihydraattia
    35.7 g
  • rasvaa
    10.9 g
  • proteiinia
    6.5 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivotaan leipää

    Lisää suosikiksi

    Tulosta