KATSOMASI RESEPTIT
Kantarellirisotto – syksyinen suosikki arkeen ja juhlaan
GL
MU

Resepti: Maku 03/2012

Kan­ta­rel­li­ri­sot­to – syksyinen suosikki arkeen ja juhlaan

Resepti: Maku 03/2012

Kan­ta­rel­li­ri­sot­to – syksyinen suosikki arkeen ja juhlaan

Mehevän kostea kantarellirisotto on kaunista ja herkullista haarukoitavaa. Parmesaanijuusto ja kuiva valkoviini antavat risotolle hienostuneen maun.

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Puhdista ja paloittele kantarellit. Kuumenna pannulla nokare voita ja paista sienet.

    Hienonna sipulit. Kuullota niitä paistokasarissa oliiviöljyssä ja voissa kunnes ovat läpikuultavia, mutta älä anna ruskistua. Lisää riisi ja jatka kuullottamista hetki. Kaada joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää timjami.

    Kaada kasvislientä riisin joukkoon vähitellen ja ahkerasti sekoittaen. Mausta risotto suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kantarellit, juustoraaste, kevätsipuli ja lehtipersilja. Tarjoa kantarellirisotto heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    132 kcal
  • hiilihydraattia
    10.8 g
  • rasvaa
    8.1 g
  • proteiinia
    2.2 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (19)

87% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin82
  • Helppo46
  • Hurmasin vieraat25
  • Opin uutta15
  • Ei maistunut10
  • Kaikki meni41
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (15)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta