KATSOMASI RESEPTIT
Kantarellimuhennos taikinakuorella

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kan­ta­rel­li­mu­hen­nos tai­ki­na­kuo­rel­la

Resepti: Perinneruokaa prkl

Kan­ta­rel­li­mu­hen­nos tai­ki­na­kuo­rel­la

Valmista herkullinen kantarellimuhennos ja peitä se taikinakuorella. Viimeistele annokset uunissa ja tarjoile hyöryävän kuumina.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

lisäksi

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Puhdista kantarellit ja hienonna niitä hieman. Paista pannulla kunnes neste on haihtunut.

    Lisää pannulle voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja lisää sitten vehnäjauhot.

    Kaada mukaan vesi ja kerma. Anna hautua hetki.

    Mausta tuoreella timjamilla ja suolalla.

    Jaa muhennos pieniin uuninkestäviin vuokiin ja lisää päälle pala voi taikinaa. Voitele pinta kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    94 kcal
  • hiilihydraattia
    4.2 g
  • rasvaa
    7.6 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta